onsdag 24 oktober 2012

Morots cupcakes/muffins med philadelphia glasyr

Morots cupcakes/muffins cirka 30 st:
  • 6 ägg
  • 4 dl socker
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk kanel
  • 2 dl olja
  • 3 del rivna morötter
Glasyr:
  • 100 g philadelphiaost
  • 60 g smör
  • 500 g florsocker
  • Citronsaft
Gör så här:
Vispa ägg och socker pösigt. Riv morötterna och blanda med oljan. Blanda alla torra ingredienserna och rör ner i ägg-socker-smeten. Blanda ner morötterna och oljan. Lägg ut muffinsformar på en plåt och fyll varje form till max 2/3. Grädda de i mitten av ugnen i cirka 15 minuter på 175 grader. Vispa ihop glasyren och spritsa på när muffinsarena har svalnat lite. Klart!

(Skitdålig bild eftersom min kamera inte ville ta några bilder just den stunden, så jag fick använda mobilen...)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar